Αύγουστος 4, 2018

Uphoto

  • Επιμέλεια
  • Φωτογράφιση
  • Επεξεργασία
  • Διανομή

Στην UNICORNPRODUCTION παρέχουμε επαγγελματικές υπηρεσίες φωτογράφησης για τις επιχειρήσεις σας αλλά και τα προϊόντα και τις συσκευασίες των προϊόντων σας, για χρήση σε καταλόγους προϊόντων, e-shop, εταιρικές ιστοσελίδες κ.λπ. Ο εξοπλισμός που χρησιμοποιεί η εταιρεία μας, παρέχει ένα άψογο φωτογραφικό αποτέλεσμα που θα δώσει προστιθέμενη αξία στην επιχείρησή και τα προϊόντα σας.

Oι φωτογραφίσεις προϊόντων είναι άκρως επαγγελματικής ποιότητας.

Η φωτογράφιση προϊόντων γίνεται στον χώρο σας χωρίς να χρειαστεί να μετακινήσουμε τα αντικείμενα – προϊόντα σας

Στην συνέχεια επεξεργαζόμαστε τις φωτογραφίες με προοπτική να εισαχθούν στην ιστοσελίδα ή σε κάποιο έντυπο υλικό που θα θέλατε να εκτυπώσετε για διαφημιστικούς λόγους.

Για να έχετε μια ελκυστική ιστοσελίδα διμιουργουμε τοις φωτογραφίες υψηλής ποιότητας των προϊόντων ή της εταιρεία που θέλετε να προωθήσετε.

Comments are closed.

DIRECTED BYlorem vestibulum
WRITTEN BYFusce pulvina & Nam cursus

FILMSTUDIONAME PRESENTSAN Fusce suscipit PRODUCTIONA laoreet a PICTURE lobortis neque CASTINGBY risus vulputate COSTUMESBY enim leo PRODUCTIONDESIGNER libero tortor DIRECTOROFPHOTOGRAPHY gravida tellus MUSICBY endrerit sagittis EDITEDBY Maecenas dictum EXECUTIVEPRODUCER tincidunt lobortis PRODUCEDBY Cras pellente STORYBY vitae pelle SCREENPLAYBY Duis accumsan WRITERDIRECTEDBY Nam purus